Monday, March 1, 2010

our workplace

Photobucket



gambar ni di ambil pada jam lebih kurang 12.30 malam...tengok laa aisha menemani abah dia buat keje sambil melayan vcd kegemaran 'baby einstein'nye..skarang ni memang aisha suke tido lewat..sebab biasanye lepas makan dia tido..pastu bangun balik dalam pukul 10..ibu dia pon terkpaksa gak la tido lewat..huuu

ni sebenarnye tgh boring..anak tido, hubby men golf tak balik lg ni..arini masak bihun je laaa..sbb lauk nak masak dah habes..ingat malam ni nak pegi jusco equin shopping barang dapo..memang selalu beli kat jusco je..sebab dekat je tak smpai 5minit.

nanti sambung.

2 komen:

thejijie♥ on March 1, 2010 at 1:26 PM said...

amboiii adik ecahhhh..beriya tngok cite dia yeeee..

xeema on March 1, 2010 at 10:28 PM said...

feveret dia tu cik jijie..heheh