Wednesday, March 17, 2010

mengemas!!

aisehh..lama dah tak update blog ni..busy sket laa ni pon baru sampai dari kampung halamanku terchenta..pastu banyak lagi kerje lain nak kene setel dulu..nak basuh2 baju..aaaaaa luse nak pergi CHINA! ni busy laa tgk tempat2 yang best kat ghuangzhou n hongkong!! last minute study ni..huhu..pastu nak check ape nak kene bawak..yerlaa bawak baby ni banyak la plak barang nak kene bawak..nak muatkan dalam satu beg!leceh nanti nak bawak beg banyak2..okelah nanti update lagi!

3 komen:

cahaya nuranie on March 17, 2010 at 12:36 PM said...

whoa.. nk gi china eh? akak pun insyaAllah nk pegi jugak ke beijing tp bulan 6 nie ler.. apepun take care tau..

xeema on March 17, 2010 at 12:51 PM said...

ha ah kak..esok mlm dah gerak...weeweee bestnye!! akak nak g gak ker?? nanti balik dari sana zima cite serba sedikit k..hehe :) misssss u kaksham!!

kayzie on March 17, 2010 at 1:47 PM said...

waaaa bestnyeeee...nk ikot gak!!