Saturday, March 27, 2010

9 bulan cepat je masa berlalu

Photobucket


hehe aisha tengah belajar nak tatih tu..suke sangat dia bile dapat berdiri sndiri..pastu tepuk2 tangan..dah tak sabar nak jalan yer anak ibu... :)

aisha sekarang agak kuat makan..pantang ibu suap mesti nganga je mulut..macam biasa aisha masih suke bubur nasi ibu masak..nestum ke ape ke yang jual kat supermarket sume dia reject..pernah try bagi dia neslac perasa bilis..saje la nak try untuk kot2 emgency ke pape..tapi suap je satu sudu aisha muntah balik..pastu mata n bawah mulut dia merah2..mmm mungkin tak seswai untuk aisha..sian anak ibu..uhuk2..sebab tu la mana2 pegi (kalo kene tdo otel) mesti kene bawak slow cooker dia tu...kalo balik kampung ke ape takyah la bawak..gune periuk biasa sudaaaa..hehe..

Photobucket


aisha yang sangat suke buat2 muke busyuk...sape tak geram yang menengoknye..gambar2 ni sume masa kat guangzhou n hong kong..yerla meraikan umur 9 bulan di sana kan..hehe

Photobucket


Photobucket


Photobucket



"abaaangg" camtu la aisha panggil abah dia..hehe..dia duk dengar ibu dia duk panggil abah dia abang..so dia ikut jugak laa nak panggil abang..panggil ibu dia "abaaa" heheh...takpela aisha..dah besar sket pandai la awak nanti..hihi..

aaaaaaaaaaaaa aisha dah ade 2 gigi kat depan belah bawah...wawawaaa menjerit aje ibu sekarang ni..hihi..sehingga sekarang, aisha adalah seorang yang tak reti minum menggunakan botol susu..hehe..yerla ibu tak pernah ajar kan..aisha dapat direct fresh milk dari ibu sahaja..air masak pon gune cawan jer.. :)

oklah, sambung nanti nak tengok anak dan suami..hehe..ramai sbnrnye yang menunggu gambar dan cerita cuti2 HK n China ni..sabar yer kawan2 ;p

4 komen:

nurazimah on March 27, 2010 at 1:15 PM said...

tembamnyerr anak ko..aku geram kalo bleh pas ni nak baby girl...tgg nak scan next week..tak tau lagi nampak ke tidak...

xeema on March 27, 2010 at 3:02 PM said...

skrg da bpe bulan dah?

Nur Su'aidah Bachok on March 28, 2010 at 8:29 PM said...

holohhhhhh...comelnya baby tu !!! ;D

larra on April 14, 2010 at 12:29 PM said...

comey..tembammm