Saturday, February 27, 2010

"add ku sebagai follower! "

ahahaha..tadi berSMS dengan my besfren kzy..tak pasal2 suh dia add jadi follower..excited ni nak bitau dia akhirnyaku berjaya membuat sebuah blog! setelah lama dia memaksa " zima chaiyuk2 buat blog! aku tau ko buat mesti lawa.." lebih kurang macam tu la dia nak membakar semangatku untuk buat mende ni..(err tak habes2 lagi cite pasal buat blog ni..kih3)hehe thanx dear, jasamu di kenang2..lurve u~~

2 komen:

kayzie on March 2, 2010 at 8:14 PM said...

Chaiyuk zima..selamat berblog~~~

xeema on March 4, 2010 at 8:08 AM said...

hee thanx kzy :) ko la ni suh aku wat blog. hehe