Sunday, April 25, 2010

aisha first gym!



Ramai juga yang berkenan dengan mende ni sejak ibu upload gambo ni kat facebook beberapa hari yang lepas...ramai tanye beli kat mana...siap ade yang suruh belikan lagi..heheh..best2!!

aisha memang suke duk dalam ni..tapi takleh lama2...menjerit jugak kalo kene tinggal..ingatkan boleh laa dia duk lama2 dalam tu...ibu pon boleh laa wat keje umah ke..masak ke...uh uh uh...tapi tinggal 5-10 minit dah bising..kene teman dia main bola (aisha nak kene ade kawan dalam umah ni..hhee)..tapi takpe..mujo abah dia ade teman dia main baling2 bola...pastu umah pon bersepah..baguss..ibu boleh exercise tiap2 hari..

'my first gym' ni ibu beli kat Littlewhiz.com nak beli online boleh...beli kat showroom dia pon boleh..showroom dia dekat setia alam,shah alam. Kitorang suke beli kat situ..barang2 dia best dan murah jugak...selalu ade diskaun..hehhe..

Satu ketika dulu..cewah..nak share gak ni...aisha pernah masuk cute baby contest...dan tak di sangka-sangka aisha la pemenangnye...hadiah sungguh lumayan...Recaro Baby Car Seat..mujur la tak beli lagi car seat untuk aisha...ngam2 masa dapat hadiah tu aisha dah 6 bulan..alhamdulillah dah rezeki..thanx to littlewhiz.com :)
Oh ya! sebenarnye 'my first gym' aisha ni hadiah untuk saguhati untuk contest tu..tapi ibu ngan abah berkenan gak..so beli la satu untuk aisha...hehehe..

senarai nama pemenang


ni la hadiahnye..lena je aisha

3 komen:

faiz on April 26, 2010 at 1:14 AM said...

comel lah aisha...


Klik sini untuk masuk blog best..hikhik




beba on April 26, 2010 at 5:18 AM said...

macam best jek tengok dier dok main dalam tu..hehe..

dlu saya penah dapat email disuruh vote kat contest tu..hehe..tak ingat dah vote sape..tp dak pompuan laa..ntah2 aisha kot..hehehe.. :p

xeema on April 26, 2010 at 3:03 PM said...

oh yeke beba...hehe kalo terundi untuk aisha aritu thanx yer :)